LOS TE BOEKEN

Funsportpark “kaap oost” is de plek voor je gezonde dosis adrenaline. Voor individuele bezoekers en groepen tm 20 personen kun je komen; Landzeilen, electrocrossen en skatey rijden. Wil je graag met een grotere groep leuke dingen komen doen dan zijn er nog veel meer combinaties mogelijk. Op deze pagina vind je een omschrijving van alle activiteiten die je bij ons kunt doen. Zie ook onze arrangementen voor te gekke combinaties juist ook voor grotere partijen. Alle activiteiten zijn los te boeken. Heb je liever een compleet verzorgde dag? Ga dan naar arrangementen om een compleet verzorgd uitje in te plannen.


EXTRA ACTIVITEITENRib varen

Varen met een super snelle boot langs de Amsterdamse kust. Een echte sensatie! Met de rib kunnen hoge snelheden worden behaald terwijl je met een ervaren schipper aan boord over het water scheurt.

Klimmen

Klimmen is een intensieve, spannende, uitdagende activiteit die ook inzicht vereist. Een mooie uitdaging om samen als uitje te doen. Naar wens kan er een competitief element aan het klimmen worden verbonden zodat er prachtige prijzen gewonnen kunnen worden.

3d twister bouldering

Twisteren, wie kent het niet? Maar ooit van 3D Twister Bouldering gehoord? Vast niet! Een unieke en spannende activiteit die mogelijk is bij WIND N' WHEELS. Het idee blijft het zelfde, linkerhand op rood, rechtervoet op blauw etc alleen nu kan je de lucht in, opzij en weer naar beneden. Als je valt ben je af.

Jeux des boules

Tournooi Jeaux des Boules. Heerlijk onder het genot van een wijntje, kaasje en franse chansons met elkaar Jeaux des Boules. Relaxt maar toch competitief. Perfect voor als je op zoek bent naar een activiteit die nét even wat anders is maar waar bij het mogelijk is om tijdens de activiteit elkaar als team beter te leren kennen.

rib

klimmen

twister

jeux des boules