LANDZEILEN

Landzeilen is een spectaculaire sport. De snelheden acceleratie en g-krachten die men ervaart zijn vergelijkbaar met een sportwagen, met als belangrijkste verschil dat de wind alle energie levert die nodig is. Wind ʻn Wheels Amsterdam is een wereldwijd uniek concept wat deze te gekke sport aanbied binnen de grenzen van de stad. Voor iedereen die wel eens in een zeilwagen heeft gereden is het een onvergetelijke ervaring.


Wij bieden verschillende mogelijkheden deze sport te ervaren. Wil je graag gewoon een keer met een paar vrienden het even meemaken. Dan raden we je onze clinic aan. Clinics zijn ideaal als groepsuitje. Wil je liever wat meer ruimte en dat onze instructeurs je individueel of in kleiner gezelschap de kneepjes bij breng. Kijk dan eens naar een private. Voor wie echt hooked is en ook het strand op wil en wedstrijden rijden hebben we zelfs de licentie cursus.
DSC_0362

Clinic


Nadat je allemaal een helm hebt gekregen, legt de instructeur eerst uit hoe de kar werkt. en vervolgens hoe je vervolgens zult gaan rijden. Afhankelijk van de omstandigheden oefenen we verschillende technieken. Meestal zijn jullie met een kwartier onderweg en scheur je heerlijk over de meer dan 2 hectare groet baan. Een clinic duurt 1,5 uur en kost 32,50
DSC_0072

Private


Pive les duurt een uur en is met maximaal 2 personen. Voor wie in korte tijd het meest wil leren. Je hebt de instructeur en het materiaal voor jezelf. Op deze manier kunnen we een op maat gemaakte les verzorgen. Voor als je juist aan je start wilt werken, Misschien nog wat onzeker bent of bijvoorbeeld je bochtenwerk wilt perfectioneren.

Prijzen en Reserveren

Loading...
0

Prijzen en reserveren

* Required