LANDZEILEN

Na de ontvangst, is er een korte inleiding over het landzeilen. Vervolgens gaan jullie onder begeleiding het avontuur van het landzeilen aan. Het rijden met de zeilwagen een geweldige ervaring, de snelheid, acceleratie en bochten zijn vergelijkbaar met karten. Met als belangrijkste verschil dat we dit allemaal met de wind doen. Zeilervaring is niet nodig! Omdat we de les stapsgewijs opbouwen zorgen we ervoor iedereen deze geweldige sport op een zo veilig mogelijke manier kan beleven. We voor het zeilen natuurlijk wel afhankelijk van het weer. We kunnen zeilen vanaf ongeveer windkracht 2 tm windkracht 6. We passen de zeilen altijd aan de omstandigheden om het optimale uit de dag te kunnen halen. In geval van regen zijn er naast helm zeilpakken beschikbaar dus daar hoeven we ons niet door te laten tegenhouden. Mocht dat toch zo zijn hebben we alternatieve activiteiten.


Wij bieden verschillende mogelijkheden deze sport te ervaren. Wil je graag gewoon een keer met een paar vrienden het even meemaken. Dan raden we je onze clinic aan. Clinics zijn ideaal als groepsuitje. Wil je liever wat meer ruimte en dat onze instructeurs je individueel of in kleiner gezelschap de kneepjes bij breng. Kijk dan eens naar een private. Voor wie echt hooked is en ook het strand op wil en wedstrijden rijden hebben we zelfs de licentie cursus.

Clinic


Nadat je allemaal een helm hebt gekregen, legt de instructeur eerst uit hoe de kar werkt. en vervolgens hoe je vervolgens zult gaan rijden. Afhankelijk van de omstandigheden oefenen we verschillende technieken. Meestal zijn jullie met een kwartier onderweg en scheur je heerlijk over de meer dan 2 hectare groet baan. Een clinic duurt 1,5 uur en kost 32,50

Private


Pive les duurt een uur en is met maximaal 2 personen. Voor wie in korte tijd het meest wil leren. Je hebt de instructeur en het materiaal voor jezelf. Op deze manier kunnen we een op maat gemaakte les verzorgen. Voor als je juist aan je start wilt werken, Misschien nog wat onzeker bent of bijvoorbeeld je bochtenwerk wilt perfectioneren.

Prijzen en Reserveren

Loading...
0

Prijzen en reserveren

* Required