ARRANGEMENTEN

 
 
 

Kom uit je sleur met onze leuke en actieve activiteiten op KAAP OOST. Leer uw collega’s beter kennen in een omgeving waar alles kan en mag. De sleutel tot een succesvolle teambuilding is volgens onze filosofie iets doen waar je actief en met plezier mee bezig bent maar ook spanning, iets nieuws leren en competitief bezig zijn is belangrijk.
Bij ons kan je meer doen tijdens uw bedrijfsuitje dan landzeilen! Al raden we deze unieke en spectaculaire activiteit natuurlijk ten zeerste aan:

U kunt bij ons:
- Vergaderen
- Teambuilden
- Volledig verzorgde arrangementen incl eten & dranken
Bij alle activiteiten krijgt u een uitleg en een instructeur. Het uitje kan door verschillende activiteiten te kiezen duurder of goedkoper gemaakt worden. De prijzen die zijn weergegeven zijn berekend per persoon in de gekozen groepsgrootte.

Vergader


Een unieke vergaderlocatie met de mogelijkheid om daarnaast actief bezig te zijn en gezellig na te borrelen. Dat kan allemaal zonder dat je de stad uit hoeft of parkeerkosten hoeft te betalen.  Dit pakket is naar behoefte verder uit te breiden. Vanaf prijs:….

Relax

Een ontspannen dag met je team of vriendengroep? Ook dat is mogelijk bij KAAP OOST, we bieden een gevarieerde mogelijkheid aan activiteiten gewoon in Amsterdam. U kunt zelf het pakket verder uitbreiden. Vanaf prijs….

Competitief

Juist de grenzen opzoeken en de winnaar met een mooie prijs naar huis sturen? Daar is ons terrein uitermate geschikt voor. We hebben een variatie aan activiteiten die het beste in iedereen naar boven zou moeten halen. Omdat het pakket zelf nog aan te passen is kunnen we aan al je wensen voldoen. Vanaf prijs:….

Arrangementen