Corona Staycation deal

Potverdorie wat hebben we een maf jaar dit jaar zeg! En tja, dat betekend voor veel mensen ook een beetje een andere zomervakantie. Velen van ons vieren dit jaar de vakantie lekker in eigen land, of misschien zelfs wel in eigen stad. 

Maar niet getreurd, want er is gewoon om de hoek genoeg leuks te beleven natuurlijk. 

Op kaap oost willen we je graag een beetje dat vakantie gevoel geven. Gewoon in Amsterdam, maar toch even het gevoel dat je helemaal weg bent. We hopen jullie deze zomer een beetje het Terschelling gevoel te kunnen geven, maar dan binnen de stad. De franse atlantische kust is een Mekka voor strandzeilers. Daar wordt deze sport dan ook veel meer beoefend dan in Nederland. Maar Terschelling is voor ons in Nederland het strandzeilparadijs en dat willen we jullie natuurlijk graag laten ervaren.

Daarom deze zomervakantie:

Voor slechts €25,- zeilen zowel volwassenen als kinderen een uur lang in je eigen wagen. Gegarandeerd fun voor het hele gezin. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen al zelfstandig strandzeilen. ALs je nog een beetje te klein bent kun je met pappa of mama mee in de 2

Voor inschrijven of bij vragen mail naar info@windnwheels.nl of bel 06-24587204. Je kunt je binnenkort ook via de website inschrijven.