COMPLEET VERZORGD

Groepsarrangement

Een compleet verzorgd bedrijfsuitje, het vetste verjaardagspartijtje EVER!, of gewoon lekker met groep vrienden genieten van de leukste activiteiten, gecombineerd met een borrel en/of diner? Dan ben je op de kaap precies op de juiste bestemming.

Eigenlijk is voor ons niks te gek, graag stellen we samen met jouw het ideale event samen. Om je alvast een beetje op weg te helpen hebben we op alvast een aantal veel gevraagde arrangementen voor je samengesteld. Bij Kids vind je alle arrangementen voor kinderen voor bv: een verjaardag of uitje met je hockey-team. De naam zegt het eigenlijk al maar bij vrienden uitjes vind je verschillende standaard arrangementen die heel geschikt zijn voor, bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. Ben je op zoek naar een groter evenement voor meer dan 40 personen kijk dan even onder het kopje bedrijven.

 

KIDS

Het vetste partijtje ooit geven, wie wil dat nou niet!? Voor de spannendste en meest originele feestjes, voor kids vanaf 8 jaar moet je op de kaap zijn! Strandzeilen, archery tag, boulderen of een combinatie. Van al die actie krijg je natuurlijk honger dus kun je natuurlijk je feestje afsluiten met wat lekkers.

GROEPEN

Zoek je een gezonde dosis actie voor een vrijgezellenfeest of groepsuitje? Dan vind je op Kaap oost genoeg te doen! Daag je vrienden uit met Suppen of archery tag! Of kijk wie de beste skills heeft met blokarten. Na afloop kun je weer opladen met een heerlijke burger en ervaringen uitwisselen aan de bar.

BEDRIJVEN

Even uit de dagelijkse sleur, nieuwe inspiratie op doen en samen nieuwe verhalen maken? Speciaal voor bedrijven hebben we verschillende arrangementen om bijvoorbeeld vergaderen met activiteiten, lunch, diner en/of een waanzinnig feest te combineren. Goed bereikbaar en voldoende gratis parkeerplaats.

Informatie

Kleding

Voor de meeste van onze activiteiten is geen speciale kleding vereist. Houd er wel rekening mee dat we voornamelijk buitensporten doen. Kleed je dus vooral gemakkelijk en niet al te deftig, je kunt natuurlijk altijd wel een beetje vies worden. Zeker voor het strandzeilen raden we dichte makkelijke schoenen aan. In de koudere tijd van het jaar raden we je aan om handschoenen mee te nemen. Natuurlijk kleed je je lekker warm aan. Maar zeker als het koud is en je bent druk met de schoot ( het touw om het zeil te bedienen) bezig krijgen je handen het soms zwaar. Eigenlijk zeggen we altijd, je kunt je het best kleden alsof je een strandwandeling gaat maken. 

Kom je lekker SUP-pen denk dan natuurlijk aan je zwemkleding, handdoek en iets warms voor daarna. Je kunt er misschien zomaar in vallen. 

Helm of zwemvest (indien van toepassing) krijg je van ons. Als het een beetje regent of de baan is nog wat nat, hebben we overalls beschikbaar.

Accomodatie

Onze accommodatie is vooral een enorm terrein, geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen. We hebben dan ook volop plek om lekker te kunnen scheuren met de zeilwagen. Daarnaast hebben we meerder binnenruimtes, voor onder ander vergaderen, omkleden, binnen activiteiten of bijvoorbeeld instructie bij slechter weer. Daarbij is er op het terrein een leuk restaurant gevestigd namelijk KAAP Amsterdam. 

bereikbaarheid

Wind ’n Wheels is zowel met de auto, fiets als O.V. goed bereikbaar. 

Je vind ons het makkelijkst door simpelweg wind ’n wheels in te voeren in google maps of als je liever een adres invoert, kies dan voor ijdijk 10. We hebben gratis parkeergelegenheid voor onze gasten op onze locatie.

Kom je met het openbaar vervoer neem dan tram 26 vanaf centraal station, naar halte: Bob Haarmslaan. Vanaf daar loop je in een paar minuten naar ons toe. Loop dan vanaf de halte richting het noorden naar de dijk, bovenop de dijk naar rechts en dan loop je vanzelf ons terrein op.

Eten en drinken

 

We werken op ons terrein samen met restaurant KAAP. Hier kun je terecht voor al je wensen wat betreft eten en drinken. Bijvoorbeeld als je na afloop van je partijtje nog een patatje wilt eten. Of voor een borrel na afloop van de activiteiten van je bedrijfsuitje. Kijk hier voor menu. 

Met uitzondering van een verjaardagstaart bij partijtjes. (Die kunnen jullie nuttigen in onze strandzeil-loods) is het niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen.

Het weer.....

Niets zo veranderlijk als het weer. 

Gelukkig kunnen we tegenwoordig het weer aardig voorspellen. Echter houd er rekening mee het is altijd een voorspelling. 100% zekerheid geeft dit helaas niet. Gelukkig kunnen we het inmiddels voor deze plek aardig goed inschatten. Dit kunnen we, jammer genoeg niet heel lang van tevoren. Meestal kunnen we het 1 a 2 dagen met genoeg zekerheid zeggen of het lukt om te strandzeilen of niet. Mocht het zo’n dag zijn dat het toch niet lukt hebben we natuurlijk verschillende leuke alternatieven.  ‘No matter what weather’ altijd wat tofs te doen. 

Veelgestelde vragen

u kunt bij ons gratis parkeren

Ja dat heeft zelfs de voorkeur.

Normaal is in verband met het restaurant het niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen. Maar met een partijtje mag je zeker wel een taart meenemen 🙂

Ja een beetje regen is geen probleem. We hebben zelfs speciale overalls voor jullie. Het kan echter voorkomen dat er zoveel water is gevallen dat de hele baan blank staat. in dat geval zou het te gevaarlijk worden. 

Ja dat kan. We hebben een tandem wagen waar een volwassenen of instructeur kinderen in mee kan nemen, als ze zelf nog te jong zijn.

zo’n 5 minuten is prima. Tenzij je met een partijtje nog een taartje wilt eten. Dan raden we een goed half uur aan.

Nee, dat is helaas op dit moment nog niet mogelijk.

vanaf ongeveer 8 knopen wind (een hele magere windkracht 3) kun je al een respectabele snelheid maken. (je rijd namelijk voor een groot gedeelte op je eigen kaartwind) We kunnen zeilen tm ongeveer 6 Beaufort. we passen de maat van de zeilen altijd aan op de omstandigheden

Tevreden klanten

WAT GASTEN ZEGGEN: