DE VETSTE PARTIJTJES

GEWOON IN AMSTERDAM!

Ooooh dit was echt het VETSTE partijtje EVER!!!!

Dat is natuurlijk wat je je vriendjes wilt horen roepen aan het eind van je verjaardagsfeest. Dan is een partijtje strandzeilen echt wat voor jullie. 

Een partijtje strandzeilen kan al vanaf 8 jaar. 

Hoe ziet zo’n feestje er dan uit? Als jullie aankomen, heet jullie instructeur je welkom en zorgt ervoor dat iedereen een helm heeft. Vervolgens gaan jullie naar buiten, naar de karren. Daar krijgen jullie een duidelijke uitleg van hoe het wagentje werkt, hoe je lekker hard kunt gaan en natuurlijk het allerbelangrijkste; hoe je veilig kunt strandzeilen. Afhankelijk van de omstandigheden doen we een of twee kleine oefeningen. Daarna gaan jullie lekker zelf scheuren. 

Handig om te weten:

Voor kinderen tot 12 jaar hebben we speciale kinder karren. Let op. Hiervan hebben we er niet zo heel veel. We adviseren daarom bij een partijtje met kinderen tot 12 jaar met max 10 kids te komen. Je zult sowieso gaan afwisselen met strandzeilen. Dat is maar goed ook, want na een paar goeie rondes zijn je vingers wel even toe aan een Kleine pauze. Bovendien is het fijn om elkaar ook een beetje te kunnen helpen. We hebben in 1,5 uur meer dan genoeg tijd om iedereen lekker te kunnen laten strandzeilen. 

Als je nog even taart, zingen en cadeautjes wilt doen, dan kan dat voor het strandzeilen bij ons in de loods. Wel zo makkelijk natuurlijk en maakt je feestje helemaal compleet. Als je dit wilt doen, vragen we je dit even aan te geven bij het maken van een reservering, zodat we er een beetje rekening mee kunne houden. Het is dan slim om ongeveer een half uurtje eerder aanwezig te zijn. 

Na afloop is het mogelijk om in restaurant KAAP op ons terrein nog een kindermenu te eten voor €10,- pp Alleen Strandzeilen is €22,50 

Je kunt ook andere activiteiten boeken in dat geval graag even in uw bericht vermelden indien gewenst.

👤10-500

Archery tag

Archery Tag is een stoere en uitdagende activiteit. Het is een kruising tussen trefbal en paintball, maar dan met pijl

Lees verder »
👤10-500

SUP

Leuke sportieve activiteit op het water. Super is inmiddels een bekend fenomeen en niet meer weg te denken op de

Lees verder »
Alle activiteiten

Team Frisbee

Actief frisbee spel, waarbij je in teams tegen elkaar speelt. Doel is de frisbee in de korf van de tegenpartij

Lees verder »

Tevreden klanten

WAT GASTEN ZEGGEN:

Boek arrangementen

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam & achternaam*
DD slash MM slash JJJJ
Tijd
:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Informatie

Kleding

Voor de meeste van onze activiteiten is geen speciale kleding vereist. Houd er wel rekening mee dat we voornamelijk buitensporten doen. Kleed je dus vooral gemakkelijk en niet al te deftig, je kunt natuurlijk altijd wel een beetje vies worden. Zeker voor het strandzeilen raden we dichte makkelijke schoenen aan. In de koudere tijd van het jaar raden we je aan om handschoenen mee te nemen. Natuurlijk kleed je je lekker warm aan. Maar zeker als het koud is en je bent druk met de schoot ( het touw om het zeil te bedienen) bezig krijgen je handen het soms zwaar. Eigenlijk zeggen we altijd, je kunt je het best kleden alsof je een strandwandeling gaat maken. 

Kom je lekker SUP-pen denk dan natuurlijk aan je zwemkleding, handdoek en iets warms voor daarna. Je kunt er misschien zomaar in vallen. 

Helm of zwemvest (indien van toepassing) krijg je van ons. Als het een beetje regent of de baan is nog wat nat, hebben we overalls beschikbaar.

Accomodatie

Onze accommodatie is vooral een enorm terrein, geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen. We hebben dan ook volop plek om lekker te kunnen scheuren met de zeilwagen. Daarnaast hebben we meerder binnenruimtes, voor onder ander vergaderen, omkleden, binnen activiteiten of bijvoorbeeld instructie bij slechter weer. Daarbij is er op het terrein een leuk restaurant gevestigd namelijk KAAP Amsterdam. 

bereikbaarheid

Wind ’n Wheels is zowel met de auto, fiets als O.V. goed bereikbaar. 

Je vind ons het makkelijkst door simpelweg wind ’n wheels in te voeren in google maps of als je liever een adres invoert, kies dan voor ijdijk 10. We hebben gratis parkeergelegenheid voor onze gasten op onze locatie.

Kom je met het openbaar vervoer neem dan tram 26 vanaf centraal station, naar halte: Bob Haarmslaan. Vanaf daar loop je in een paar minuten naar ons toe. Loop dan vanaf de halte richting het noorden naar de dijk, bovenop de dijk naar rechts en dan loop je vanzelf ons terrein op.

Eten en drinken

 

We werken op ons terrein samen met restaurant KAAP. Hier kun je terecht voor al je wensen wat betreft eten en drinken. Bijvoorbeeld als je na afloop van je partijtje nog een patatje wilt eten. Of voor een borrel na afloop van de activiteiten van je bedrijfsuitje. Kijk hier voor menu. 

Met uitzondering van een verjaardagstaart bij partijtjes. (Die kunnen jullie nuttigen in onze strandzeil-loods) is het niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen.

Het weer.....

Niets zo veranderlijk als het weer. 

Gelukkig kunnen we tegenwoordig het weer aardig voorspellen. Echter houd er rekening mee het is altijd een voorspelling. 100% zekerheid geeft dit helaas niet. Gelukkig kunnen we het inmiddels voor deze plek aardig goed inschatten. Dit kunnen we, jammer genoeg niet heel lang van tevoren. Meestal kunnen we het 1 a 2 dagen met genoeg zekerheid zeggen of het lukt om te strandzeilen of niet. Mocht het zo’n dag zijn dat het toch niet lukt hebben we natuurlijk verschillende leuke alternatieven.  ‘No matter what weather’ altijd wat tofs te doen. 

Veelgestelde vragen

u kunt bij ons gratis parkeren

Ja dat heeft zelfs de voorkeur.

Normaal is in verband met het restaurant het niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen. Maar met een partijtje mag je zeker wel een taart meenemen 🙂

Ja een beetje regen is geen probleem. We hebben zelfs speciale overalls voor jullie. Het kan echter voorkomen dat er zoveel water is gevallen dat de hele baan blank staat. in dat geval zou het te gevaarlijk worden. 

Ja dat kan. We hebben een tandem wagen waar een volwassenen of instructeur kinderen in mee kan nemen, als ze zelf nog te jong zijn.

zo’n 5 minuten is prima. Tenzij je met een partijtje nog een taartje wilt eten. Dan raden we een goed half uur aan.

Nee, dat is helaas op dit moment nog niet mogelijk.

vanaf ongeveer 8 knopen wind (een hele magere windkracht 3) kun je al een respectabele snelheid maken. (je rijd namelijk voor een groot gedeelte op je eigen kaartwind) We kunnen zeilen tm ongeveer 6 Beaufort. we passen de maat van de zeilen altijd aan op de omstandigheden