Strandzeilen

WIND ’N WHEELS

Blokarten, landzeilen, strandzeilen allemaal verschillende namen voor eigenlijk hetzelfde spelletje. Het rijden met de zeilwagen een geweldige ervaring, de snelheid, acceleratie en bochten zijn vergelijkbaar met karten. Met als belangrijkste verschil dat we dit allemaal met de wind doen. Zeilervaring is niet nodig! Omdat we de les stapsgewijs opbouwen zorgen we ervoor iedereen deze geweldige sport op een zo veilig mogelijke manier kan beleven. We voor het zeilen natuurlijk wel afhankelijk van het weer. We kunnen zeilen vanaf een stevige windkracht 2 tm windkracht 6. We passen de zeilen altijd aan de omstandigheden om het optimale uit de dag te kunnen halen. In geval van regen zijn er naast helm zeilpakken beschikbaar dus daar hoeven we ons niet door te laten tegenhouden. Mocht dat toch zo zijn hebben we alternatieve activiteiten.

Locatie

Je vind ons op de IJdijk 10 in Amsterdam, of nog makkelijker: simpelweg Wind ’n Wheels invoeren in google maps 🙂  zie ook onze contact pagina.

Om lekker te kunnen strandzeilen heb je natuurlijk wind en een beetje ruimte nodig. We hebben daarom ook een fantastisch groot terrein tot onze beschikking, op een lekker winderig plekje. Je kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende evenementen. 

Toen we een paar jaar geleden naar hier zijn verhuisd hebben we het omgedoopt to Kaap Oost. Je kunt bij ons gratis parkeren. Super handig natuurlijk als je met een groep van buiten de stad wilt afspreken. Kom je liever met de fiets of het OV. Dat kan natuurlijk ook super makkelijk. Op 5 minuten wandelen is tram lijn 16 die je in no time van of naar Amsterdam CS brengt.

Op onze locatie vind je ook restaurant KAAP. Dit verassende restaurant verzorgd alles voor je op het gebied van eten drinken en misschien een feestje.  

Tevreden klanten

WAT GASTEN ZEGGEN: