Op zoek naar een feestje die de kinderen niet snel zullen vergeten? Kom het vieren op KAAP OOST bij Wind n’ Wheels!

Ons kinderveilige terrein (veel ruimte, speeltoestellen, zandbak en terras waarvan de ouders alles kunnen overzien) is perfect om een top verjaardag te vieren. Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Er zijn 6 speciale kids karren die zo gemaakt zijn dat de kinderen veilig zitten en minder hard kunnen dan de volwassen modellen. Met veel wind kunnen we ook variëren met de zeilen waardoor ook dan veilig door gezeild kan worden. Mochten de weersomstandigheden zo zijn dat zeilen echt niet mogelijk is, kunnen we alternatieven activiteiten bedenken.

Alle activiteiten zijn uit te breiden in samenwerking met restaurant Bij Storm. In het keuze menu hieronder kunt u de uitbreidingen zelf aan of aanvinken.

Bij alle activiteiten krijgt u een uitleg en een instructeur. De prijzen die zijn weergegeven zijn berekend per persoon in de gekozen groepsgrootte.

 

Landzeilen

Landzeilen is dikke pret, makkelijk te leren en kan al vanaf 7 jaar. Voor kinderen onder 11 jaar hebben we speciale kinderkarren. Alle karren zijn bovendien voorzien van ons eigen veiligheidssysteem, waardoor je ook niet zo makkelijk kunt omslaan. Eerst krijg je allemaal een helm. Na een korte uitleg van de instructeur en afhankelijk van de omstandigheden wat oefeningen, scheur je samen met je vriendjes in no time over onze baan. Een partijtje Landzeilen kost incl Patat, snack en limo na afloop €26,50 pp (alleen zeilen €20,-)

Skatey rijden

Voor kids vanaf 12 jaar hebben we elektrische skateboards. Je krijgt van ons een helm, knie elleboog en pols beschermers. Je bediend de skateboards met een afstandsbediening waardoor je zelf bepaald hoe hard je gaat. Het skatey rijden duurt ongeveer een half uur. en is al mogelijk vanaf €15,- pp

prijzen en reserveren

Wird geladen...
0

Prijzen en reserveren

* Required